Představení nových projektorů Hitachi s duální lampou

Hitachi představí své nové projektory s duální lampou řady 9000 dne 5. listopadu v hotelu Village Hotel, Cheadle Road, Cheadle, SK8 1HW v době od 10:30 do 14:30. Bude představen rovněž 65″ IFPD, který je výhradně k dispozici prostřednictvím společnosti Midwich.

Hitachi CP-WU9410 z nové řady 9000

Tyto projektory se mohou pochlubit jasem až 10 000 lumenů a pokročilými funkcemi, jako je například vestavěné duální barevné kolečko umožňující uživatelům pomocí dálkového ovladače přepínat mezi režimem vysokého jasu a režimem bohatých barev, v závislosti na podmínkách okolního osvětlení, a funkce Hitachi Accentualizer a High Dynamic Contrast Range zajišťující vysokou kvalitu obrazu.

Mezi další pokročilé funkce patří Edge Blending, geometrická korekce a posuv objektivu. U řady 9000 je rovněž k dispozici 5 možností vyměnitelných objektivů. Do této řady patří XGA projektor CP-X9110 s jasem 10 000 lumenů, WXGA projektor CP-WX9210 s jasem 8 500 lumenů a WUXGA projektor CP-WU9410 (obr) s jasem 8 500 lumenů.

Tyto modely jsou vhodné pro velké prostory a další profesionální aplikace, jako například inscenování (staging), prodej nebo digitální značky.

Hitachi rovněž ukáže svůj 65″ IFPD, který je dalším přírůstkem této společnosti do rostoucí řady interaktivních produktů. IFPD disponuje čtyřbodovým dotykem, bílým rámečkem a elegantním designem, který bude ideální pro domácnosti a vzdělávací i podnikovou sféru.

IFPD je výhradně dostupný prostřednictvím společnosti Midwich.

AV Magazine - Tony Corbin, 31. října 2013