Instalační projektory Hitachi získávají prestižní ocenění Gold iF Design Award 2013

MAIDENHEAD, VELKÁ BRITÁNIE, 7. března 2013 – Po neveřejné ceremonii v Německu společnost Hitachi s potěšením oznamuje, že její nová řada instalačních projektorů 8000 získala velmi významné ocenění iF Gold Award.

Řada projektorů Hitachi 8000 zahrnující CP-X8150, CP-X8160, CP-WX8240, CP-WX8255, CP-WU8440 a CP-WU8450 získala ocenění IF Gold Award díky své schopnosti poskytovat velký jasný obraz bez kompromisů. Tato řada bude brzy rozšířena o další modely, které budou poskytovat ještě vyšší úrovně jasu.

Tyto flexibilní projektory doprovázené širokou řadou volitelných objektivů byly pečlivě navrženy pro přizpůsobení množství velkých prostředí pro instalaci, včetně zasedacích místností, poslucháren, jevištních produkcí a kreativních aplikací. Tyto modely obsahují konsolidované komponenty pro zjednodušení a snížení údržby. Využívají rovněž výhod designu s tenkým nízkým profilem, jenž umožňuje jejich snadnou instalaci. V kategorii 5 000+ lumenů je design řady 8000 nejtenčí svého druhu, což umožňuje jeho snadné splynutí s okolím.

iF product design awards představují nejprestižnější ocenění na světě, jehož hostitelem a hodnotitelem je iF-International Design Forum v Německu, rodišti moderního designu. Toto je jedna z nejvýznamnějších mezinárodních designových soutěží pořádaná již od roku 1953. Je uznávána po celém světě a zahrnuje nejen hodnocení vnějšího vzhledu produktu, ale i různá kritéria, jako například funkčnost a environmentální profil.

Nyní ve svém 60. roce obdrželo iF product design awards 2013 celkem 4 352 produktů z 51 zemí, přičemž pouze 75 z 1 410 produktů získalo ocenění iF gold award. Získání ocenění Gold award je skvělým úspěchem. Toto je druhý rok po sobě, kdy byly projektory Hitachi prohlášeny vítězem ceny iF Design Award a jde o druhé ocenění, kterou tato řada projektorů získala v posledních měsících.

Společnost Hitachi je tímto oceněním nesmírně poctěna.

Pro další informace o tomto ocenění navštivte: http://www.ifdesign.de/index_e